Sveriges ridgymnasium
söker efter!

LEDIGA TJÄNSTER hos SRG HT 2012

KUNGSBACKA | 8 maj 2012
SRG söker ny personal inför HT 2012. Nedan presenteras de lediga tjänsterna ort för ort.
Dela på facebook

Sveriges Ridgymnasium söker gymnasielärare till Kungsbacka.

Sveriges Ridgymnasium (SRG) är en privatägd friskola som startade 2005. Idag studerar ca 180 elever påskolorna i Varberg, Svedala och Kungsbacka. Undervisningen bygger på Naturbruksprogrammet med inriktningen Häst-Ridsport. Skolan har en stark profil mot småföretagandet och dess ekonomiska villkor. Vi har starka internationella kontakter. Vi arbetar ämnesintegrerat och tematiskt.

Vi söker nu:

·     ·     Lärare i  biologi, växt och djurliv, djurens biologi, ett vikariat om ca 45 %.

·     Lärare i företagsekonomi, entreprenörskap och projekt och företagande samt matematik motsvarande 55 %

·     Lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska motsvarande 100%, tjänsten är ett vikariat

Undervisningen är förlagd till våra lokaler på Höglanda gård strax utanför Kungsbacka.

Kvalifikationer för uppdraget är adekvat lärarexamen och behörighet att undervisa i respektive ämne.

Vi har också höga krav på att du i undervisningen kan visa engagemang och att du kan inspirera våra elever till goda studieresultat. Du är beredd att möta varje elev och ge möjlighet till inflytande och påverkan i det egna lärandet. Du arbetar såväl själv som tillsammans med arbetslaget för att öka elevens måluppfyllelse och allas trivsel. Uppdraget som mentor kräver ett professionellt förhållningssätt i samarbete med elever och deras vårdnadshavare.

Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga. Du ger andra energi - aldrig motsatsen.

Tillträde HT-12

Kollektivavtal finns, individuell lönesättning

Kontaktpersoner:

Ann Tellander, rektor,0708-44 82 40, 0300-139 13 kontor ann@ridgymnasium.nu

Mia Lindeberg,HR-ansvarig, 0340-153 20 kontor 0706-7406 00 mobil, mia@ridgymnasium.nu

Sista ansökningsdag 2012-08-14

Sveriges Ridgymnasium söker gymnasielärare till Svedala.

Sveriges Ridgymnasium (SRG) är en privatägd friskola som startade 2005. Idag studerar ca 180 elever på skolorna i Varberg, Svedala och Kungsbacka. Undervisningen bygger på Naturbruksprogrammet med inriktningen Häst-Ridsport. Skolan har en stark profil mot småföretagandet och dess ekonomiska villkor. Vi har starka internationella kontakter. Vi arbetar ämnesintegrerat och tematiskt.

Undervisningen är förlagd till våra lokaler på Bökebergs gård strax utanför Svedala.

Vi söker nu:

·     Lärare i företagsekonomi och entreprenörskap motsvarande 45 %.

·     Lärare i idrott och hälsa på ca 15%.

·     Lärare i matematik och biologi motsvarande 75 %. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2012/2013

Kvalifikationer för uppdraget, adekvat lärarexamen och behörighet att undervisa i respektive ämne.

Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga. Du ger andra energi – aldrig motsatsen.

Tillträde HT-12

Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner:Jannike Nilsson, rektor, 0708-44 84 43,0340-135 50 kontor jannike@ridgymnasium.nu

Mia Lindeberg,HR-ansvarig,0340-153 20 kontor 0706-74 0600 mobil, mia@ridgymnasium.nu

Sista ansökningsdag 2012-08-14

_____________________