Sveriges ridgymnasium
söker efter!

Ridlärare / Dressyrtränare till Svedala

ALLMÄNINFO | 4 jun 2012

Sveriges Ridgymnasium söker ytterligare en dressyrtränare/ridlärare till vår skola i Svedala.
Dela på facebook

Sveriges Ridgymnasium (SRG) är en privatägd gymnasieskola som startade 2005. Idag studerar ca 180 elever på skolorna i Varberg   , Svedala och Kungsbacka.

Undervisningen bygger på Naturbruksprogrammet med inriktningen Häst–Ridsport. Skolan har en stark profil mot småföretagandet och dess ekonomiska villkor.
Vi har goda internationella kontakter med tyngdpunkt på Holland och Spanien. Vi har EU-stöd för att låta våra elever praktisera i dessa länder.

Till vår skola i Svedala söker vi dig, som kan hålla i ridundervisningen i dressyr för en årskurs en dag i veckan.
Då tjänsten innebär undervisning, elev- och föräldrakontakter är det viktigt att du har hög social kompetens och trivs att jobba ihop med elever. Du bör ha god datorvana.
Du ska vara licensierad dressyrtränare alt. ridlärare. Du ska inneha goda hästkunskaper och ha lätt för att samarbeta.
Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel och pedagogisk.

Viss utbildning och tillridning av skolans hästar ingår i tjänsten därför är det viktigt att du har goda ridkunskaper.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara inriktade på att undervisa våra elever i dressyr ett par timmar en dag i veckan.
Tjänsten omfattar ca 13% och under läsåret 2012/2013 och ska tillträdas den 13 augusti 2012.

Lön enl. ök. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har BE för att kunna köra hästtransporter.
Frågor angående tjänsten kan ställas till platschef Karin Hero
070-147 24 00 eller via mejl  karin@ridgymnasium.nu

Skriftlig ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk inges senast den 19 juni 2012 till: rekrytering@ridgymnasium.nu

eller via vanlig post:

Sveriges Ridgymnasium, Att: Mia Lindeberg, Kvarnagårdens Ridcenter 432 32 Varberg

Sök artikel