Sveriges ridgymnasium
Fyll i vad du
söker efter!
Våra skolor

SRG:s skolor finns i Kungsbacka, Varberg, Svedala, Flyinge och Sigtuna. Klicka på respektive underrubrik ovanför bilden till höger för att läsa mer om respektive skola. Den-röda-tråden är den samma för utbildningen och dess innehåll på dessa fem orter. Vi har också ett gemensamt växelnummer 010 49 52 000.

Dela denna sida på Facebook

Gemensamt för samtliga skolor är SRG-andan, som beskrivs så här:

Vi bryr oss!

• SRG är en personlig skola. Personal och elever lever nära varann i vardagen. Dörrar till lärarrum, administration och rektorsexpedition är alltid öppna.
  • På SRG bryr vi oss om och tar hänsyn till dig som individ .
  • På den lilla skolan med det stora Hjärtat kommer lärare och elever nära varandra både i skolsalen och i stallet .
  • Det är viktigt med ordning och reda, för hästarnas skull och för din egen säkerhets skull.
  • Tävlar du så följer vi dina resultat. Vi delar dina tårar när det går dåligt och din glädje när det går bra. Ingen blir någonsin fullärd. Därför är det lätt att skapa en ödmjuk gemenskap över generationsgränserna.
  • SRG-andan innebär framförallt sammanhållning, på och utanför lektionstid. SRG är en speciell skola!

Hjärtligt välkommen!

Helikopterperspektiv på skolan i Svedala: