Linnea- student från SRG

Linnea Bruhn, här med sin dåvarande egenägda skolhäst Hässlegårds Mustafa, gick profilen NIU Dressyr på SRG i Varberg 2011 - 2014. Linnea växte upp på Ekerö och bor fortfarande kvar där, nu tillsammans med sin sambo.

Efter studenten 2014 började Linnea att arbeta inom vården och valde att utbilda sig till undersköterska. Ett par år senare studerade hon vidare för att bli specialistutbildad undersjuksköterska inom palliativ vård.

- Det finns gott om arbete inom palliativa vården och jag trivs väldigt bra med mitt yrke, säger Linnea. Jag har precis gått på föräldraledighet och vi väntar tillökning vilken dag som helst.


- Gymnasietiden var en mycket betydande del i mitt liv, den kommer jag alltid bära med mig. Jag utvecklades mycket som person och lärde känna mig själv på ett helt nytt sätt. Vi hade en bra gemenskap i min klass och jag har fått vänner för livet.

- Jag var väldigt nöjd med hur skolan och utbildningen var upplagd, det passade mig mycket bra att varva praktik och teori, det var från början en stor anledning till att jag valde att börja på SRG. Det är en liten skola, man lär känna alla och personalen har tid att bry sig om eleverna.

- Efter studenten har jag fortsatt med att rida, hästarna är fortfarande en stor del av mitt liv.

- Jag rekommenderar  varmt alla hästintresserade att söka till Sveriges Ridgymnasium, jag har aldrig ångrat mitt val av gymnasium.

FLER NYHETER

ELEVBOENDE VID YDDINGESJÖN!
ELEVBOENDE VID YDDINGESJÖN!

Bökeberg: Till höstterminen -20 erbjuder vi möjlighet för elever att bo på Yddinge Strand som ligger...

Läs mer »

SRG Student 2020
SRG Student 2020

På grund av de rådande omständigheterna har SRG avvaktat så länge som möjligt att ta beslut angående...

Läs mer »

Öppet hus- live webinar för alla SRG skolor
Öppet hus- live webinar för alla SRG skolor

Här hittar du inspelade live webinar, från maj 2020, för SRG Flyinge, Lund, SRG Svedala, Bökeberg, S...

Läs mer »

Tävling! SRG Quiz
Tävling! SRG Quiz

Tävling främst för dig mellan 14 och 19 år.

Läs mer »