Skolan vid Mälaren

Hagbyholms gård ligger fem kilometer norr om Sigtuna vid Mälarens strand. På gården finns fyra stall, ridhus, belyst ridbana, travbana och skrittmaskin. Det är en fantastisk miljö på många sätt. Här blandas natur, kultur, kreativitet och ridsport. Vår ambition är att skolan skall bli en magnet för ridintresserade i Stockholms regionen. Skolstall med 14 boxar. Gårdsstall med 12 boxar klart 2016. Nya stallet med 20 boxar klart 2017. Vita stallet 6 boxar och utestallet 6 boxar. Totalt 58 boxar. Isolerat skötselrum i anslutning till sadelkammare. I skollokalen finns det två klassrum och kontor. I ridhuset finns nybyggt klassrum, uppehållsrum och matsal.
Välkommen att Skugga en elev hos oss >>
FB grupp för blivande elever ht-2019: SRG19SIG >>

Våra profiler
SRG Häst & Ridsport >>
SRG Häst & Ridsport GRUB>>
SRG Häst & Ridsport LIU>>
SRG Samhällsprofil >>  Nyhet 2018!
SRG Djursjukvård & Rehab >>  Nyhet - startar höstterminen 2019!
SRG Ekonomi & Management >>  Nyhet - startar höstterminen 2019!

Rektor: Alexandra Haverstal
alexandra.haverstal@ridgymnasium.nu

Hagbyholms Gård, 193 91 Sigtuna
Vägbeskrivning >>

Alexandra är utbildad facility manager. Mobil: 010 495 20 14

Emma Nilsson-Tysklind

Bitr. rektor
Emma Nilsson-Tysklind
Emma är legitimerad lärare och Msv C-domare i dressyr. Hon är biträdande rektor samt undervisar i engelska.

Elinor Artursson

Stallchef
Elinor Artursson
Elinor är Hippolog och hästutbildare. Mobil nr.: 073 423 71 39

Caj Ericson

Caj Ericson
Caj är legitimerad lärare och undervisar i matematik.

Johanna Tham

Johanna Tham
Johanna är legitimerad lärare och undervisar i svenska och entrepenörskap.
Kaisu-Leena är legitimerad lärare och undervisar i Biologi och Naturkunskap.

Nenne Lindén

Lärare
Nenne är legitimerad lärare och undervisar i historia, samhällskunskap och religion.

Stine Ingebretsen

Elevresurs och lokal elevrekryterare
Stine Ingebretsen
Stine är vår lokala elevrekryterare och boendeansvarig. Barnskötare- och EQ utbildning. Mobil nr.: 072 233 56 02

Maria Blumenthal

Maria Blumenthal
Maria är C-tränare i fälttävlan och hopptränare. Hon har en kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning mot elitidrott. Maria undervisar i hoppning.

Sara Smedberg

Sara Smedberg
Sara är Hippolog och Svensk Ridlärare III samt legitimerad yrkeslärare. Undervisar i yrkesämnen.

Jenniemy Gransten

Jenniemy Gransten
Jenniemy är Hippolog, Svensk Ridlärare III, C-tränare i dressyr och Diplomerad unghästutbildare. Undervisar i dressyr i Ridkurserna.

Malin Larsson

Malin Larsson
Malin är Hippolog, Svensk Ridlärare III samt Diplomerad unghästutbildare. Undervisar i dressyr och hoppning i ridkurserna samt i naturbruk.

Mathilda Jansson

Stallpersonal
Mathilda Jansson
Mathilda arbetar i stallet med eleverna.

Gunilla Nordén

Skolsköterska och skolkurator
Gunilla Nordén

Jenny Klefbom

Skolpsykolog
Kontaktas genom rektor.

Cecilia Juliusson

Föräldraledig
Cecilia är utbildad Ridledare och Ungdomsledare. Hon arbetar i stallet och är handledare på stalltjänsten.