Stal Rob Ehrens

Rob & sonen Robbert Ehrens (bild) bedriver träning av hästar och elever på den nybyggda anläggningen i Weert, Holland.

Rob har själv varit en framgångsrik tävlingsryttare i hoppning, han vann bland annat EM brons tillsammans med det holländska hopplaget 2005. Han har vunnit internationella tävlingar i hela världen, till exempel i Hickstead, Calgary, Wiesbaden och naturligtvis i Amsterdam. Nu tränar han det holländska landslaget sedan 15 år. Träningscentrat i Weert är familjens första egna anläggning och rymmer ca 50 hästar, hela familjen hjälper till med driften.

Stall & ridhus

Robbert sköter stall och träning av alla hästar på anläggningen tillsammans med två heltidsanställda. Mamma Vilja tar hand om allt runt omkring och ser till att alla mår bra. Det är en härlig stämning i teamet som arbetar här, mycket glädje och humor.
Robbert tävlar hästarna, allt från unga till äldre hästar som familjen äger själva eller från kunder som vill ha sina hästar utbildade. Här finns även ryttare med hästar som kommer från olika håll i världen som vill träna & tävla i Europa under en kortare eller längre tid. På kvällarna har Rob & Robbert hoppträning för ekipage som reser till anläggningen.

Robbert tillsammans med Linn från SRG15 Svedala som var vår första praktikant på plats.

Vi har haft elever på anläggningen sedan hösten 2017 som har varit mycket uppskattade av familjen Ehrens. Våra elever följer det dagliga arbetet med hästskötsel, träning och tävling av hästar i olika åldrar. Som närmaste granne ligger vårt samarbetsstall De Ijzerenman.

Sadelkammare & utebanor

Robbert & Rob Ehrens

Elins och Lukas reseberättelse >>
Hemsida Stal Rob Ehrens >>

Boende
Taverne Rust, ca 1,5 km från Ehrens anläggning, 2,5 km från staden Weert. Här kan våra elever laga sin egen mat. Cyklar lånas ut av ägarna till boendet.
Länk till boende >>